Kreativitet, erfaring og de bedste materialer, der anvendes til produktionen, gør det muligt for os at producere unikke altangelændere, der ikke kun udgør en funktionel del af arkitekturen, men også et elegant visitkort for lejligheden eller huset.

Vores tilbud indbefatter produkter udført udelukkende i aluminium. Aluminium er et materiale, der er yderst modstandsdygtigt over for negativ vejrpåvirkning. Vores moderne altangelændere udgør en robust løsning – brug af holdbare materialer øger hele konstruktionens stabilitet.Dermed opnås, at gelændere forbliver funktionelle i meget længe, og derudover tager de sig rigtigt pænt ud.

Vores gelændere opfylder de strenge krav i henhold til PN-EN 1991-1-1:2004, hvilket bekræftes ved de statiske beregninger, som vi har ladet udføre.

Vores altangelændere i aluminium fås i flere, stilrene udgaver. Vi gør brug af moderne designerløsninger. Dermed opnås, at gelændere passer perfekt til bygninger i forskellige arkitektoniske stile. Den bedste bekræftelse på den høje kvalitet af vores løsninger er de patenter, vi har opnået og den store kreds af tilfredse kunder. Vi går ikke de kendte veje og vi bestræber os altid på at udvikle kreative løsninger, der lever op til selv de mest krævende kunders forventninger.

Balustrader monteret fra toppen på balkonpladen

Balustrader fastgjort på forsiden af altanpanelet

Fyldningsmodeller